A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Maintenance has a deprecated constructor

Filename: hooks/maintenance.php

Line Number: 4

Backtrace:

File: /home/izaraderorg/public_html/index.php
Line: 318
Function: require_once

Amaç ve Hedefler - İzmir Arabulucular Derneği
izmirarabuluculardernegi@gmail.com
Amaç ve Hedefler
Özel hukuk uyuşmazlıklarında dostane bir çözüm yolu olan arabuluculuk, 2012 yılında yasalaşmış ve hukuk sistemimize dahil olmuştur.

İzmir Arabulucular Derneği; arabuluculuk kurumu ve arabuluculuğun tanıtılması, uygulanmasının yaygınlaştırılması, dernek etik değerlerinin oluşturulması, üyeler arasında fikir ve eylem birliği ile iletişim ve yardımlaşmanın sağlanması, arabuluculuk uygulamaları ve mevzuatına ilişkin araştırma ve çalışmaların yapılması, arabulucuların meslek içi eğitimlerinin sürdürülmesi, ulusal ve uluslararası arabuluculuk uygulamalarına destek olunması gibi ortak amaçları gerçekleştirmek için bir araya gelmiş arabulucular tarafından 26 Şubat 2014 tarihinde kurulmuştur.

Arabuluculuk hakkında bilmek istediklerinize ve derneğimize ilişkin bilgilere, gerek bu siteden gerekse iletişim kısmında belirtilen iletişim araçlarından ulaşabilirsiniz.