İzmir Adliyesinde Arabuluculuk ,Bilgilendirme ve Uygulama Çalışması

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Uygulamalarının Geliştirilmesi Projesi kapsamında Pilot İllerden birisi olan İzmir Adliyesinde, arabuluculuk etkinliği organize edildi.

İl Koordinasyon Kurulununca İzmir Adliyesi Hakim ve personeli için planlanan bu etkinlik, 05.05.2017 günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirdi.

Etkinlikte, Projenin ve İl Koordinasyon kurulunun paydaşı olan İzmir Arabulucular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Şerife Özcan Tekeli, Hilal Çalkın; Hülya Sapmaz Can, Aytül Arıkan, Sinem Hacıeminoğlu, Ahmet Kul ve Murat Serezli tarafından; Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk,  Arabulucuğun temel özellikleri ve faydaları, İş hukukunda planlanan değişiklikler konusunda katılanlara bilgi verildi ve  bir uyuşmazlığın arabuluculuk yolu ile çözümünü gösteren bir arabuluculuk uygulaması yapıldı. Etkinlik ile mahkeme personelinin arabuluculuk konusunda bilgisinin artırılarak etkin teşvik ve doğru bilgilendirmeyi yapmaları bu yolla arabuluculuk uygulamalarının geliştirilmesi amaçlandı.

Etkinlik Fotoğrafları

{TitleB} {TitleB} {TitleB} {TitleB} {TitleB}