İzmir 85. Enternasyonel Fuarındaydık

İzmir Arabulucular Derneği olarak 2. Kez İzmir Enternasyonel Fuarına katıldık.90'ndan fazla yabancı, 400'e yakın katılımcının yer aldığı 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, fuar süresince 17 tiyatro oyunu ve müzikal şov, 10 konser, 13 sinema gösterimi, 9 caz konseri, 36'sı gezici 70’i sabit olmak üzere 16 farklı sokak gösterisi yapılmıştır. Tüm bu etkinlik programına yoğun katılımın olduğu Fuar Çim Konserleri de eklenince fuara ziyaretçi akını olmuştur.

Çok yoğun geçen fuar süresince üyelerimiz 16.00-23.00 saatleri arasında, dernek standımızda, fuar ziyaretçilerine arabuluculuk hakkında bilgi vermiştir. 10 gün boyunca 1097 kişiye birebir bilgilendirme yapılmış, 3.000 civarında derneğimizin ve Arabuluculuk Daire Başkanlığının broşürü dağıtılmıştır. Katılımcılar Adliye Arabuluculuk Merkezi konusunda da bilgilendirilmiş ve dağıtılan broşürlere Adliye Arabuluculuk Merkezi iletişim bilgileri de eklenmiştir.

Etkinlik Fotoğrafları

{TitleB} {TitleB} {TitleB}